DSC_0196
DSC_0197
DSC_0201
DSC_0202
DSC_0203
DSC_0199
1452640293649
girl-lying-on-fitness-ball_998
fitness-pilates-ball
maxresdefault
stretching-5

Konačno srećni i zadovoljni svojim telom … osetite moć POWER PILATES-a !!!

 

fitness-pilates-ballPilates kao jedinstveni sistem vežbanja trenutno je jedna od najpopularnijih metoda oblikovanja tela, ali i za jačanje snage i poboljšanje fleksibilnosti i držanja tela.

Pilates je osmišljen da direktno deluje na najdublje mišiće u telu i tako stvara snažnu osnovu da mišić radi u punom obimu pokreta bez neprijatnosti. Koncentracija je najvažniji princip – da bi ste vežbali morate biti prisutni umom, a svaki pokret mora da ima određenu funkciju i da bude iskontrolisan.

maxresdefaultPower pilates nam pruža snažno, elegantno i fleksibilno telo. Čuva nam kičmu, popravlja držanje (nemojte da se iznenadite ako porastete koji centimetar dok ga vežbate) i razvija svest o telu i disanju, što je izuzetno važno. Može biti odličan dodatak vašim fitnes treninzima ili jogi koja često zahteva velike amplitude pokreta koje su mnogo bezbednije sa snažnim mišićima kora.

POWER PILATES – gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo s zategnutim butinama i ravnim stomakom. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima. Pilates poboljšava fleksibilnost, snagu i ekonomičnost kretanja. On čak može pomoći u ublažavanju bola u leđima.

Prihvatite izazov

Pilates je veoma fleksibilan način vežbanja. Postoje različiti nivoi težine vežbi od početnog do naprednog. Počnite sa treningom koji vam sada najviše odgovara i povećavajte intenzitet kako stičete bolju kondiciju.

SNAGA, VITKO I ZATEGNUTO TELO ĆE BRZO BITI VIDLJIVI AKO REDOVNO BUDETE POSEĆIVALI TRENINGE KOJI SE ODRŽAVAJU U SLEDEĆIM TERMINIMA:

Termini:

Ponedeljak – Sreda – Petak od 19:30h

Trajanje: 45 – 60  minuta

Intenzitet: Umeren – Jak

1452640293649

Sanja Tadić – International Licenced Fitness Specialist

stretching-5